مستوه برنج ( Mastava ) آش محلی
مواد لازم :
عدس 1 پیمانه
لپه 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی آش 500 گرم
پیاز 1 عدد
ماست یا کشک نیم کیلو
زیره مقداری
کنجد آسیاب شده مقداری
شنبلیله مقداری
نمک ،فلفل و زردچوبه مقداری
برنج را همراه عدس و لپه و سبزی آش داخل آب میریزیم می گذاریم بپزد .پس از اینکه کاملا پخته شد .پیاز را سرخ کرده سپس زردچوبه را اضافه کرده همراه نمک و کمی فلفل داخل آش محلی خود می ریزیم و می گذاریم تا کاملا غلیظ شود . سپس کنجد آسیاب شده ، زیره و شنبلیله را در ظرفی جدا گانه با ماست مخلوط می کنیم . پس از پخته شدن کامل آش ، آن را از روی حرارت بر می داریم و مخلوط ماست را داخل آش محلی خود می ریزیم .
غذا آماده شد نوش جان
|